Groener en duurzamer bouwen aan het fundament van morgen
ONS VERHAAL >

HOLCIM BOUW & INFRA

Holcim Bouw & Infra is toonaangevend in het produceren van prefab beton onderdelen voor de bouw en infrastructuur markt. We maken deel uit van de Holcim groep, de wereldwijde marktleider van bouwmaterialen en totaaloplossingen. Samen met onze klanten passen wij oplossingen toe en breiden het assortiment uit. Wij bouwen aan een wereld die goed is voor mensen en onze planeet! Als wereldleider in duurzame materialen en innovatieve oplossingen bouwen we aan een wereld die groener, slimmer en leefbaar is voor iedereen.

IN WAT VOOR WERELD WIL JIJ LEVEN?

Een groene stad? Aangedreven door hernieuwbare energie? Verbonden met groene mobiliteit? Met huisvesting voor iedereen?

Holcim Bouw & Infra bouwt voor mensen en de planeet en zet zijn expertise in om groenere steden te bouwen, slimmere infrastructuur mogelijk te maken en de levensstandaard voor iedereen te verbeteren! Als wereldleider in innovatieve en duurzame bouwoplossingen zet Holcim Bouw & Infra zich in om de overgang van onze wereld naar een netto nul- en meer inclusieve toekomst te versnellen. Ontdek hieronder onze visie:

Bouwen aan vooruitgang voor mensen en de planeet begint hier en nu met ons allemaal! Laten we onze expertise en passie inzetten om de wereldleider te worden in innovatieve en duurzame bouwoplossingen.” Jan Jenisch, CEO Holcim

 

SLIMMER, GROENER EN LEEFBAAR

ONZE VISIE >

SLIMMER

Om een slimmere wereld vorm te geven omarmen we nieuwe innovatie’s en digitalisering mogelijkheden. Zo zijn we hard op weg met nieuwe technologieën.

GROENER

Wij geven vorm aan een groenere wereld en lopen voorop met onze CO² arme en circulaire bouwmaterialen. We zijn hard op weg om een co² arme onderneming te worden wereldwijd.

LEEFBAAR

Wij geven vorm aan een wereld die leefbaar is voor iedereen. Holcim is betrokken bij honderden gedurfde innovaties tot de meest uitdagende bouwprojecten over de hele wereld.

HOLCIM GROUP

Holcim bouw & Infra is onderdeel van de Holcim Groep. Wij zijn actief in meer dan 80 landen wereldwijd en marktleider op het gebied van bouwmaterialen. In totaal heeft Holcim 72.000 werknemers wereldwijd verspreid over 2.300 fabrieken. Elke dag werken er meer dan 300 onderzoekers om voorop te lopen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Samen is Holcim goed voor een omzet van 25 miljard euro op jaarbasis.

HOLCIM BOUW & INFRA

LEES MEER >
HOLCIM COASTAL

LEES MEER >

LAATSTE NIEUWSBERICHTEN >