8 juli 2021

Holcim lanceert vandaag zijn nieuwe Groepsidentiteit die al zijn marktmerken verenigt. Het streven om te bouwen aan de vooruitgang voor mensen en voor de planeet. Wereldwijd loopt Holcim voorop in groene bouwoplossingen en wil een essentiële rol spelen bij het versnellen van de overgang van onze wereld naar een CO² arm bestaan.

 

● Mijlpaal in Holcim’s transformatie tot wereldleider in innovatieve en duurzame bouwoplossingen
● Focus op het mogelijk maken van groenere steden, slimmere infrastructuur en het verbeteren van de levensstandaard
● Holcim verenigt enkele van ’s werelds meest vertrouwde merken in de bouwsector building sector

 

Jan Jenisch, Chief Executive Officer van Holcim, zegt: “Vandaag is een mijlpaal voor ons bedrijf in onze transformatie tot wereldleider in innovatieve en duurzame oplossingen. Onze wereld verandert op vele manieren, met bevolkingsgroei, verstedelijking en de klimaatuitdaging. We zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan het versnellen van koolstofarm en circulair bouwen, zodat we bouwen aan een CO² arme-toekomst en de levensstandaard voor iedereen verhogen. Met onze nieuwe Groepsidentiteit geven we een signaal af aan de wereld dat we ons volledig inzetten om vooruitgang te boeken voor mensen en de planeet.”

 

Holcim is de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest vertrouwde merken in zijn sector, waaronder; ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cements, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim en Lafarge. Alle marktmerken behouden hun respectieve marktidentiteit en -naam.

 

Met de lancering van haar nieuwe identiteit versterkt Holcim haar focus op het groener maken van steden en het slimmer maken van infrastructuur om de levensstandaard over de hele wereld te verbeteren, met ’s werelds breedste scala aan koolstofarme bouwmaterialen. Holcim wordt een ‘net zero’-bedrijf, plaatst duurzaamheid centraal in zijn strategie en stuurt de circulaire economie aan, als wereldleider in recycling. Het maakt zijn bedrijf slimmer op een datagestuurde en flexibele manier, terwijl het open innovatie stimuleert.