28-10-2021

76 WONINGEN PIJNACKER

Als je na een lange dag werken de Tuindershof inrijdt, voelt dit als thuiskomen! Het wordt een speelse en gezellige woonwijk met een groen tintje. Je woont hier in een groene en duurzame woonwijk met een gemoedelijke en dorpse mentaliteit. De lanen in de Tuindershof worden sfeervol en groen.

 

Fase 1A bestaat uit 60 grondgebonden koopwoningen, 14 2-onder-1-kap koopwoningen en 2 vrijstaande koopwoningen met een oppervlakte variërend van 110 en 180 m2. De wijk is duurzaam en energiezuinig opgebouwd voor een klimaatbestendige toekomst. Duurzaam op het gebied van waterhuishouding, energie en mobiliteit. Holcim Bouw & Infra levert de gevels & gevel-toppen, de bouwmuren en toppen en de stabiliteitswanden. Naar verwachting worden de eerste woningen van Fase 1A in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd.

 

Ook start in deze periode Fase 1C. Deze fase bestaat uit 37 grondgebonden koopwoningen, 6 2-onder-1-kap koopwoningen en 3 vrijstaande koopwoningen. Hier zal Holcim Bouw & Infra de gevels & gevel-toppen, de bouwmuren en toppen en de stabiliteitswanden leveren.

 

Wij als Team Holcim zijn benieuwd naar het eindresultaat!